Om oss

Heiene regnskap AS "Regnskapsbyrået som løser sine klienters hodepine, med alt fra etablering til ferdig utfylte ligningspapirer".

Vi bestreber å bli oppdatert i nye regler og lover som påvirker klienter. Dessuten er vi opptatt av å levere et produkt til våre klienter som ivaretar deres interesser og som er det styringsverktøyet et regnskap skal være.

Nøyaktighet og pålitelighet

- er en selvfølge. Vi står for kvalitet og kompetanse av regnskapsføring og hjelper dessuten klientene våre med skattesaker og økonomisk rådgivning. Etablering innen de forskjellige selskapsformer bistår vi med, samt å følge klientenes utvikling inn i fremtiden.

Klientene våre

- er fordelt på mange forskjellige bransjer,noe som tvinger oss til å ha høy og kompetanse innen de forskjellige selskapsformer, komplekse avgiftsspørsmål, lønnsregler og årsavslutninger.

Som autorisert regnskapsførerselskap

- er vi pålagt å utføre alle våre oppdrag innenfor gitte regler. Myndigheter, banker og leverandører er klar over dette, og vil anse vårt engasjement i din bedrift som meget positivt. I tillegg til plikter og pålegg om et høyt kompetansenivå, innebærer autorisasjonen blant annet at regnskapsføreren er pålagt en faglig oppdatering. I informasjon gjennom vårt medlemskap i Norges autoriserte Regnskapsføreres Forening (NARF).

Og det nyter våre kunder godt av!
Skrivemaskin Heiene Regnskap
HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png