Vi bistår deg med årsoppgjør

Trenger du bistand med årsoppgjøret? Heiene Regnskap AS er det trygge valget når du ser etter en autorisert regnskapsfører som kan bistå med årsoppgjør. Årsoppgjør er regnskapsårets viktigste begivenhet og derfor noe som bør ofres en del ressurser.


Årsoppgjøret hjelper deg med å utnytte ditt potensiale

Et årsoppgjør gir ikke bare oversikt over regnskapsårets økonomiske bevegelser, det er også et viktig strategisk redskap i forhold til fremtidig forretningsutvikling. Lar du oss utarbeide årsoppgjør for din bedrift kan vi hjelpe deg med å realisere det fulle potensialet i dette effektive redskapet.


Vi setter klientene våre først

Med oss som samarbeidspartner for årsoppgjør sikrer du deg adgang til solid kompetanse innen regnskap. I vår bedrift jobber engasjerte og imøtekommende fagfolk. Vi sørger for å etablere en god klientdialog for å sikre oss at alle klientens behov og ønsker dekkes i størst mulig omfang. Vi utarbeider årsoppgjør for en lang rekke fornøyde klienter som ønsker høy kvalitet til hyggelige priser.


Vi hjelper klienter i Oslo og Akershus med:

Årsoppgjør utført etter gjeldende lover og regler

Heiene Regnskap AS har autorisasjon fra Finanstilsynet og oppfyller dermed alle krav som stilles fra myndighetenes side til regnskapsførere. Dette er krav som sikrer best mulig kvalitet på våre regnskapstjenester. Vi er derfor det trygge valget når du ønsker et årsoppgjør du kan stole hundre prosent på.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png