Vi utarbeider oversiktlig årsregnskap

Alle norske regnskapspliktige bedrifter omfattes av regnskapsloven og er pliktig til å utarbeide og fremstille et årsregnskap over bedriftens tidligere aktiviteter i det foregående året.

Årsregnskapet er din bedrifts samlede økonomiske og finansielle status fremstilt på en oversiktlig måte.


Årsregnskapet gir deg et strategisk verktøy

Lar du oss lage årsregnskap har du muligheten for å realisere det fulle potensialet som er i denne typen regnskap. Ikke bare får du et korrekt overblikk over de økonomiske aktivitetene i løpet av året, du får også et strategisk verktøy som muliggjør å utvikle bedriften i en gunstig retning.


Årsregnskap utført av en autorisert regnskapsfører

Heiene Regnskap AS er en veletablert og anerkjent aktør i Oslo. Vi har blitt et naturlig førstevalg for en lang rekke små og mellomstore bedrifter som ønsker pålitelige regnskapstjenester til hyggelige priser. Vi har autorisasjon fra Finanstilsynet og er derfor pålagt en lang rekke krav som bidrar til å sikre den høye kvaliteten på våre regnskapstjenester - både når det gjelder årsregnskap og resten av vårt omfattende tilbud.

I oss har du en pålitelig samarbeidspartner som strekker seg meget langt for å dekke dine ønsker og behov i forbindelse med årsregnskap. Med andre ord setter vi alltid klienten i sentrum for våre aktiviteter.


Vi utfører en rekke regnskapstjenester:

Heiene Regnskap AS tilbyr et bredt utvalg regnskapstjenester til kunder i Oslo og Akershus. Regnskapsføring foretas både inne hos oss og ute hos klientene - dette for å møte våre klienter i en verden med stadig utvikling.
HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png