Vi er en autorisert regnskapsfører

Har du behov for en autorisert regnskapsfører? Heiene Regnskap AS er en autorisert regnskapsfører som tilbyr alle typer regnskapstjenester. For å bli autorisasert regnskapsfører må man ha offentlig godkjennelse, og dette krever både riktig utdannelse og minimum 2 års relevant yrkeserfaring. Finanstilsynet fører tilsyn med autorisasjonsordningen for å sikre kontinuerlig høy kvalitet, og at vi holder oss på tåhev hva angår lover og regler tilknyttet regnskap.

Autorisert regnskapsfører med fokus på å holde seg oppdatert

En naturlig del av våre aktiviteter som autorisert regnskapsfører er at vi holder oss oppdaterte på gjeldende lover og regler. For oss er pålitelighet og nøyaktighet viktige nøkkelbegrep som preger alt vi gjør innen regnskap. Vi er en autorisert regnskapsfører som alltid setter klientens behov og ønsker i sentrum, men samtidig overholder alle lover og regler for regnskap.

Erfaring med mange bransjer

Som autorisert regnskapsfører er vi pålagt å utføre alle våre oppdrag i full overensstemmelse med gjeldende regler. Derfor er det alltid trygt å velge en autorisert regnskapsfører. Takket være våre klienters forskjellige bransjetilhørighet har vi et bredt kompetansefelt - blant annet innen de forskjellige selskapsformer, komplekse avgiftsspørsmål, lønnsregler og årsavslutninger. Derfor er vi et allsidig regnskapsfirma som kan påta seg det meste innen regnskap.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som autorisert regnskapsfører som du ikke finner svar på her er det bare å ta kontakt.

HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png