Bokføring – vi har solid kompetanse

Ønsker du å få utført bokføring? Heiene Regnskap AS har solid kompetanse og utfører bokføring i full harmoni med Finanstilsynets regelverk. Bokføring gir oversikt over alle transaksjonene som bedriften foretar, og består av posteringer. Bokføring utføres med utgangspunkt i bokføringsloven.

Bokføring bør som minimum inkludere fakturadato, beløp/mengde, bilagsnummer, kontonummer, andre relevante behandlingskoder (f.eks. Mva-kode) og eventuelt kode for kjøper/selger. Ofte er det spesielle ønsker utover kravene som stilles til bokføring, og med vår erfaring setter vi oss raskt inn i bokføringen du ønsker for din bedrift.

Bokføring etter de høyeste standarder

Bokføring inngår som en viktig del av vårt omfattende tilbud av regnskapstjenester. Vi er en pålitelig samarbeidspartner som vekter grundighet og kvalitet meget høyt. For oss er det avgjørende med profesjonalisme i alle ledd slik at våre klienter sikres bokføring etter de høyeste standardene. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har bidratt til vår omfattende portefølje av fornøyde klienter.

Autorisert regnskapsfører og medlem i NARF

Vi har autorisasjon fra Finanstilsynet og vårt medlemskap i NARF sikrer at vår kunnskap holdes kontinuerlig oppdatert. Med andre ord har vi full oversikt over alle endringer innen regnskap og bokføring, slik at vår praksis alltid er basert på aktuelle regler.

Vi har bred bransjekunnskap og kan tilpasse våre løsninger etter akkurat dine behov og ønsker.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen bokføring som du ikke finner svar på her er det bare å ta kontakt.

HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png