Vi utfører pålitelig budsjettering

Trenger du hjelp med budsjettering? Budsjettering er et viktig redskap for bedrifter og utgjør et solid fundament for effektiv økonomistyring. Heiene Regnskap AS har omfattende kompetanse innen budsjettering, og kan hjelpe deg med å realisere det store potensialet i dette økonomiske verktøyet. God budsjettering er ideelt dersom du ønsker å effektivisere bedriften eller rette opp på eventuell svak økonomi.


Autorisert regnskapsbyrå med strenge krav til oss selv

I oss har du en pålitelig samarbeidspartner som alltid står på for våre klienters ønsker og behov. Heiene Regnskap AS preges av stor yrkesstolthet, og vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen. Derfor kan du alltid forvente regnskapstjenester som budsjettering i full overensstemmelse med gjeldende lover og regler. Vi har også autorisasjon fra Finanstilsynet - noe som stiller strenge krav til oss og våre regnskapstjenester. Vi er med andre ord det trygge valget på et område hvor det ikke er rom for slurv og feiltakelser.


Vi er opptatt av god dialog

Vi sørger for å etablere en god dialog med våre klienter i forbindelse med budsjettering. Slik sikrer vi oss at dine ønsker og behov imøtekommes best mulig.


Vi utfører en rekke regnskapstjenester

Vi tilbyr en rekke ulik regnskapstjenester til bedrifter i Oslo og Akershus.

HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png