Regnskap for enkeltmannsforetak etter de høyeste standardene

Har du behov for bistand i forbindelse med regnskap for enkeltpersonsforetak? Som eier av et enkeltpersonforetak er det viktig å utarbeide et pålitelig regnskap. Unngå hodepinen og la oss gjøre dette for deg. Heiene Regnskap AS har lang erfaring innen regnskap for enkeltmannsforetak, og vi kjenner til alle de vanlige utfordringene man som selvstendig næringsdrivende møter.

Lar du oss utarbeide regnskapet for ditt enkeltpersonforetak frigjør du viktige ressurser som kan benyttes til bedriftens kjerneaktiviteter og forretningsutvikling.


Vi holder oss alltid oppdatert på lover og regler

I oss har du en pålitelig og grundig samarbeidspartner som alltid prioriterer kvalitet. Vår kompromissløse profesjonalisme har bidratt til at vi har mange bedrifter i vår store portefølje av fornøyde kunder. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen, og våre regnskapstjenester er i full overensstemmelse med gjeldende regler. Vi er derfor det trygge valget på regnskap for enkeltpersonforetak, et område der det ikke er rom for slurv og feil.

Regnskap for enkeltpersonforetak

Når vi utarbeider regnskapet til enkeltpersonforetak skjer det alltid på klientens premisser. Vi ønsker å møte våre klienter i øyehøyde, og vi tar alltid utgangspunkt i klientens behov og ønsker. Som autorisert regnskapsfører kan du også være sikker på at ditt enkeltmannsforetak sitt regnskap er i overensstemmelse med gjeldende lover og regler.

Vi utfører en rekke regnskapstjenester:

I tillegg til regnskap for enkeltpersonforetak utfører vi en rekke andre tjenester:

Ligningspapirer
Spesialrapportering


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png