Vi sørger for pålitelig fakturering

Trenger du bistand til fakturering? Heiene Regnskap AS er en autorisert regnskapsfører med solid kompetanse på fakturering. For å sikre effektiv fakturering som er i full overensstemmelse med lovgivningen er Heiene Regnskap AS et opplagt valg. Vi kjenner til alle kravene som stilles til korrekt fakturering og har gode rutiner og systemer som sikrer en effektiv prosess.

Fakturering fra A til Å

Overlater du fakturering til oss sørger vi både for utsendelse, oppfølging og automatisk postering. Slik sikrer du deg et godt overblikk over de økonomiske transaksjonene - og dermed en bedre økonomistyring. Heiene Regnskap AS har autorisasjon fra Finanstilsynet - noe som sikrer meget høy standard på våre tjenester.

Erfaring med fakturering for mange bransjer

Vår bedrift preges av høy yrkesstolthet, og vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen regnskapsområdet - slik at våre tjenester alltid er basert på aktuelle lover og regler. Vår klientportefølje har stor bransjemessig bredde slik at vi har opparbeidet solid kunnskap om ulike bransjer. Vi kan derfor tilpasse fakturering etter de forskjellige bransjenormene - og etter klientens behov og ønsker.

Vårt kompromissløse fokus på kvalitet når vi bistår med fakturering har bidratt til vår store portefølje av fornøyde klienter.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png