Vi utfører pålitelig lønnskjøring

Trenger du hjelp med lønnskjøring? Heiene Regnskap AS er en veletablert regnskapsfører i Oslo, og lønnskjøring inngår som en viktig del av vårt tilbud. Dersom du overlater lønnskjøring til oss sikrer du deg pålitelig og effektiv håndtering av lønn til dine medarbeidere og ansatte, samtidig som du frigjør viktige ressurser som kan benyttes til bedriftens kjerneaktiviteter og forretningsutvikling.


Lønnskjøring i harmoni med gjeldende lover og regler

Som klient hos Heiene Regnskap AS blir du møtt av høy faglighet og stort engasjement. Vi møter våre klienter i øyehøyde for å etablere en god dialog, og setter alltid klientens ønsker og behov i sentrum for våre aktiviteter - både i forbindelse med lønnskjøring og våre andre regnskapstjenester.

Alltid oppdatert på gjeldene lover og regler

Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen, slik at vi kan fortsette å tilby lønnskjøring og andre regnskapstjenester i harmoni med de høyeste standardene på området.


Autorisert regnskapsbyrå

Vi har autorisasjon fra Finanstilsynet og vekter profesjonalisme i alle ledd. Derfor har vi bygget opp en omfattende portefølje av fornøyde klienter i en rekke forskjellige bransjer.

Ønsker du mer enn bare kjøring av lønn kan vi sette sammen en løsning som passer for akkurat deg og din bedrift.

Vi hjelper mellomstore bedrifter i Oslo og Akershus med alle typer regnskapstjenester.HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png