Vi tilbyr kompetent økonomisk rådgivning

Trenger du eller din bedrift økonomisk rådgivning? Heiene Regnskap AS er det trygge valget når du ønsker økonomisk rådgivning basert på omfattende kompetanse og erfaring. Uansett om din bedrift er i en krisesituasjon eller du bare ønsker å drøfte dine vekstmuligheter kan vi bistå deg med solid økonomisk rådgivning.

Vi møter alltid våre klienter i øyehøyde og sørger for å etablere en god klientdialog. Med andre ord setter vi alltid klientens ønsker og behov i sentrum når vi gir økonomisk rådgivning.

Økonomisk rådgivning tilpasset dine behov

I oss har du en pålitelig samarbeidspartner som både kan tilby økonomisk rådgivning på enkeltstående basis eller som løpende bistand. Fortell oss om dine ønsker, så sammensetter vi en løsning som passer for akkurat deg.

Heiene Regnskap AS har autorisasjon fra Finanstilsynet og er derfor underlagt en rekke krav. Dette sikrer høy kvalitet på våre produkter og er din sikkerhet for at vi jobber i harmoni med de høyeste standardene på området. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet i alle ledd har bidratt til vår store portefølje av fornøyde klienter med ønske om økonomisk rådgivning og andre regnskapstjenester i en klasse for seg.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png