Regnskap for enkeltmannsforetak

Vi har mange enkeltmannsforetak i vår klientportefølje, og vi kjenner til utfordringene som møter denne typen bedrifter, tilknyttet regnskap. Regnskap for enkeltpersonforetak er et av våre viktigste satsingsområder, og vi etterstreber derfor å være oppdatert på alle lover, reguleringer og regler som gjelder for regnskapsføring for enkeltpersonsforetak.


Alltid oppdaterte på lover og regler

Gjennom vårt medlemskap i Regnskap Norge holder vi oss kontinuerlig orientert og oppdatert på viktige lovendringer. I oss har du med andre ord en pålitelig samarbeidspartner når du trenger en spesialist til regnskap for enkeltpersonforetak. Vi vekter god klientdialog meget høyt, og strekker oss langt for å dekke dine ønsker og behov.


Regnskap for enkeltmannsforetak er ofte vanskelige og kompliserte

Regnskap for enkeltpersonsforetak kan i begynnelsen virke overkommelig, men det skal ikke mye til før kompleksiteten øker betraktelig. Derfor bør man oppsøke profesjonell bistand kort tid etter bedriftsetableringen for å sikre at økonomien kommer på rett spor fra begynnelsen. Ved å la oss sørge for regnskapet vil du også frigjøre mer tid til å fokusere på de inntektsbringende arbeidsoppgavene.


Vår fremgangsmåte

Å bli kjent med din bedrift er første prioritet. Vi vil derfor sette stor pris på å få innsyn i forretningsplan og din økonomiske situasjon for bedriften. Vi vil, basert på dine ønsker deretter sammensette den løsningen som best imøtekommer dine behov. Med god kjennskap til din bedrifts spesifikke utfordringer vil vi også kunne bistå med smart rådgivning både i forhold til skatt og bedriftsøkonomi.

Vi utfører en rekke tjenester for klienter i Oslo og Akershus. Regnskapsføring, årsoppgjør, økonomisk rådgivning, nyetablering, skattespørsmål, lønn, fakturering, ligningspapirer og spesialrapportering.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png