Regnskap i Oslo og Akershus

Leter du etter en profesjonell regnskapsfører som kan bistå med regnskap i Oslo? Heiene Regnskap AS er en allsidig regnskapsfører, og vi tilbyr alle de tjenester man kan forvente av en regnskapsfører. Med vår lange erfaring, fra et stort utvalg bransjer, bistår vi gjerne også med god rådgivning.

Nøyaktighet og punktlighet først

For oss er nøyaktighet og pålitelighet viktige nøkkelbegrep som skal prege alt vi gjør innen regnskap. Vi har klienter i mange ulike bransjer, og vi kjenner derfor til de forskjellige utfordringene dette gir i forhold til regnskap. I oss har du en fleksibel aktør, i Oslo og Akershus, som kan tilpasse regnskapsløsningene etter akkurat dine ønsker og behov. Vi jobber både inhouse eller eksternt, og tilpasser dette etter dine behov.

Lang erfaring med regnskap i Oslo og Akershus

Takket være vår solide kompetanse og prioritering på god dialog har vi blitt et naturlig førstevalg for mange bedrifter, i og omkring Oslo, med behov for regnskapstjenester. Vi innehar autorisasjon fra Finanstilsynet og er medlemmer av Regnskap Norge. Vår autorisasjon betyr at vi er pålagt en rekke krav for å sikre størst mulig kvalitet på våre regnskapstjenester.


Alltid oppdatert på lover og regler

Som en naturlig del av våre aktiviteter holder vi oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen, slik at regnskapstjenestene alltid er i full harmoni med gjeldende lover, regler og reguleringer. Med andre ord er vi et trygt valg når du har behov for en veletablert og kompetent aktør innen regnskap i Oslo og Akershus.
HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png