Vi er en effektiv og pålitelig regnskapsfører

Leter du etter en regnskapsfører til å hjelpe din bedrift? Heiene Regnskap AS er en anerkjent regnskapsfører med bredt kompetansefelt og autorisasjon fra Finanstilsynet. Vi er vant til at våre klienter stiller krav til oss og kan derfor tilby profesjonelle løsninger for selv kravstore kunder.

Pålitelighet og nøyaktighet er to nøkkelbegrep som preger alt vi gjør som regnskapsfører. Derfor er vi det trygge valget når du har behov for en regnskapsfører som tilbyr tjenester i harmoni med de høyeste standardene på området og i overenstemmelse med gjeldende lover og regler.

Autorisert regnskapsfører

Som regnskapsfører med autorisasjon er vi pålagt en rekke krav fra Finanstilsynet. Dette er din sikkerhet for at våre tjenester skjer i full harmoni med gjeldende regnskapsregler. Som en naturlig del av våre aktiviteter holder vi oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen slik at vi kan fortsette å være en regnskapsfører som tilbyr regnskapstjenester i beste kvalitet.

Regnskapsfører med erfaring fra mange bransjer

Vi er en regnskapsfører med klienter i en rekke forskjellige bransjer og kjenner derfor til de utfordringer de ulike bransjene møter på regnskapsfronten. Vår omfattende bransjekunnskap gjør også at vi kan tilby bransjespesifik rådgivning når det for eksempel gjelder skatt og avgifter.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png