Vi er et autorisert regnskapskontor

Ser du etter et regnskapskontor i Oslo og Akershus? Heiene Regnskap AS er et regnskapskontor som har autorisasjon fra Finanstilsynet og derfor oppfyller en rekke krav som sikrer høy kvalitet på vårt regnskapskontor sine produkter og tjenester. Vi sørger for å minimere klientenes hodepine gjennom vår solide bistand innen alt fra etablering til ferdig utfylte ligningspapirer.


Tillitsfull dialog med alle klienter

Vi ser det som en viktig oppgave for vårt regnskapskontor å etablere en tillitsfull dialog med klientene våre. Slik sikrer vårt regnskapskontor seg at alle klientens ønsker og behov dekkes. Dersom du har spesielle ønsker for hvilke tjenester vårt regnskapskontor skal utføre, kan vi sammensette en løsning som passer for akkurat deg.


Regnskapskontor med bred bransjeerfaring

Vårt regnskapskontor har klienter i en rekke forskjellige bransjer. Vi kjenner til de utfordringene som eksisterer i de ulike bransjesegmentene og kan derfor tilby regnskapstjenester som tar hensyn til disse.


Regnskapskontor med yrkesstolthet

I oss har du en seriøs samarbeidspartner som først er fornøyd når klienten er det. Vårt regnskapskontor preges av yrkesstolthet, og vi vekter alle oppdrag like høyt - uansett virksomhetens størrelse. Vi er med andre ord det trygge valget når du ser etter et regnskapskontor som tilbyr tjenester i harmoni med de høyeste standardene på området.

Vi tilbyr regnskapstjenester til mellomstore bedrifter i Oslo og Akershus. Regnskapsføring, årsoppgjør, rådgivning, nyetablering, skattespørsmål, lønn, fakturering, ligningspapirer og spesialrapportering.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png