Vi tilbyr pålitelige regnskapstjenester

Har du behov for regnskapstjenester? Heiene Regnskap AS tilbyr de aller fleste regnskapstjenester til både store og små bedrifter. Spesielt for små enkeltmannsforetak kan det være store og viktige ressurser å spare gjennom å benytte seg av regnskapstjenester fra en profesjonell aktør. De sparte ressursene kan i stedet brukes på for eksempel kjerneaktiviteter eller forretningsutvikling.

Regnskapstjenester fra en autorisert regnskapsfører

Regnskapstjenester fra Heiene Regnskap AS er i harmoni med de høyeste standardene på området. Vi har blant annet autorisasjon fra Finanstilsynet slik at vi er pålagt en rekke krav som sikrer at kvaliteten på våre regnskapstjenester er høy.

Våre regnskapstjenester baserer seg på kontinuerlig oppdatert kunnskap på vårt felt samtidig som at vi har omfattende viten om mange ulike bransjer. Vi kan derfor skreddersy våre regnskapstjenester etter akkurat dine behov.

Heiene Regnskap AS er en allsidig regnskapsfører med et bredt kompetansefelt. Våre tjenester omfatter blant annet fakturering, årsoppgjør, firmaetablering, lønnskjøring, avklaring av skatteforhold, økonomisk rådgivning, rapportering osv. Vi er også vant med å håndtere komplekse avgiftsspørsmål og lønnsregler.

Vi er opptatt av god dialog

Vi vekter god klientdialog meget høyt for å sikre oss at alle klientens behov og ønsker imøtekommes i størst mulig grad uansett hvilke regnskapstjenester vi utfører.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png