Vi avklarer dine skattespørsmål

Har du behov for avklaring av skattespørsmål? Heiene Regnskap AS er en allsidig og kompetent regnskapsfører som kan bistå deg med å avklare alle typer skattespørsmål. Takket være vår store kunnskap om ulike bransjer kan vi håndtere bransjespesifikke skattespørsmål - og kan bistå med å avklare selv komplekse skattespørsmål.

Om du er i en komplisert situasjon uten overblikk over dine skatteforhold bør du oppsøke profesjonell bistand, da feilaktige opplysninger til skattemyndighetene kan ha alvorlige konsekvenser for bedriften.

Still dine skattespørsmål til oss

Heiene Regnskap AS er det pålitelige valget når du ønsker avklaring av skattespørsmål. Vi sørger for å sette deg inn i konsekvensene av ulike scenarier slik at du lettere kan danne deg et overblikk over din skattesituasjon.

Vårt regnskapskontor preges av høy faglig stolthet og dette er noe som alle våre oppdrag avspeiler. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på regelendringer slik at vi kan tilby skatterådgivning basert på den til hver tid gjeldende skattelovgivningen.

Vi er opptatt av god dialog

Vi strekker oss alltid så langt som mulig for å innfri alle dine behov og ønsker uansett om du har behov for hjelp med skattespørsmål eller våre andre tjenester. Derfor sørger vi for å etablere en god klientdialog slik at vi lettere kan skreddersy en løsning som passer for akkurat deg.


HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png