Spesialrapportering

For mange kan det virke uoversiktlig å skulle forholde seg til og vite hvilke type rapporter som skal leveres til hvilke formål. Derfor har vi valgt å fremme denne tjenesten da vi ser det er flere bedrifter som har en utfordring her. Vi innehar den rette erfaringen og kunnskapen, og ønsker å kunne lette arbeidet til bedriftseiere og andre som trenger vår assistanse. Vi tar oss av all rapportering og kontakt med skatteetaten slik at du kan bruke din tid på ditt kompetanseområdet.

Vi har den oversikten som skal til

Vi er opptatt av en god klientdialog og strekker oss langt for å skreddersy et opplegg for deg og din bedrift. Våre oppdrag gjenspeiler vår yrkesstolthet og kunnskap innen faget, og det er viktig for oss at dere som kunder føler dere kan spørre oss om råd i forhold til både spesialrapportering og andre regnskapstjenester vi tilbyr.

Din lokale regnskapsfører på Østlandet

Heiene Regnskap AS holder til i Oslo, og leverer til Akershus og flere bedrifter rundt om på Østlandet. Vi er et lite regnskapsbyrå, men med faglig styrke og pålitelighet vi er stolte av.
HUSK!
Påminnelse frister!

Lønnsmottakere og pensjonister 30.4.16

Selvstendige næringsdrivende og upersonlige skatteytere 31.05.16

NYHETER
Viser RN_medlemslogo_pos_RGB.png